Massor av snö.

Lite kallt tycker Ella, men har man tuggat sönder sitt täcke så har man...humm. Men det är i alla fall väldigt skönt och kul med snö!

Tomtar på loftet?

Ja, jag slutar aldrig att förvånas och skratta (gråta) åt Ella och hennes upptåg.

Idag har kylan äntligen kommit, vilket betyder att leran på gården har stelnat en aning. Otroligt skönt! Jag passade på att ta en långpromenad med vovvarna ute i det friska vädret. Ella springer som en tok efter pinnar. Kasta, springa, lämna. Kasta, springa, lämna. Jag trixade till det också och gömde pinnarna ibland så hon fick använda nosen också. Efter ett tag så började i alla fall tungan hänga lite på henne. Bra, tänkte jag. Då träningen är inställd imorn så måste jag aktivera henne på annat sätt i helgen. När jag vände för att gå hemmåt igen så såg jag att Ella tog fart och sprang. "ELLA!" inget svar för fem öre. Hon dök istället rakt ner i...vattnet! "Men ELLA! Är du känpp!!" ropade jag. Men ingen Ella kom. Hon låg  (observera LÅG) så nöjt i vattnet och drack, med is flytandes runt omkring sig. När jag kom fram så kröp hon drypandes upp ur vattnet...shit asså. Snacka om att hon frös när vi gick hem.

Slutord:
Ella ÄLSKAR att bada! (observera också att det är snö i bakgrunden, brukar man bada då?)

Maktez E-kull!

I mitt träningsrus igår så glömde jag helt bort att gratta alla Ella och hennes syskon på födelsedagen!

Hipp Hipp Hurra!!!


Årets första.

Vi är nyss hemkomna från årets första inomhusträning i Rättvik. Fy fasiken va kul det var! Ella är ju bara bästa asså! Hon körde slalom i bana den här gången, självständigt och nersjunken som en orm. Även högerslalom gick bra. Det var en trixig klass 3 ingång på slalomet så jag är toknöjd med bus. Hon hade så jäkla kul också, syntes att hon inte gjort detta på ett tag. Hon log liksom hela tiden ( ja mellan skallen dårå...). Nu kommer vi försöka träna en gång i veckan hela vintern, så kommer Ellson bli en farlig vovve på plan i vår ;)

Nästa gång ska jag träna mer på att trycka ut henne i kurvor så att jag kan gena mer, det behövs med den här lilla vesslan.

Tack och god natt!

RSS 2.0