Lite träning

Med en höggravid matte kommer man inte långt! Nu är det husse som får tävla den lilla racerråttan. De gjorde sin debut ihop i Rättvik för några helger sen, och det gick riktigt bra. Ella var superfokuserad på sin husse och sket totalt i att jag satt brevid banan. Det var skönt att se! Däremot så läste de av varandra lite fel ibland. Husse är ju van att köra en pasarvagn (Nova) medan med Ella så måste man vara så jäkla supersnabb med att berätta vart hon ska i tid, annars kan hon springa förbi typ ett hinder i en kurva. Vilket hon gjorde i agilityklassen tyvärr...men farten var det ingen fel på!

I helgen är det tävling igen. Martin (alias husse) ska köra 4 lopp med Ella! Om inte vattnet går och vi måste köra till förlossningen vill säga, haha!

Ella har ju slarvat med slalomet på sista tiden. Hon går ur de sista två portarna...vi kom på att det måste vara för att vi har tränat åtta pinnarsslalom hemma (ajabaja!). Nu har snön försvunnit och vi kan träna igen. Slalomträning är perfekt när man är höggravid, man står mest still och låter hunden göra jobbet. Här var jag dessvärre sen med belöningen...KLICKA HÄR!


RSS 2.0