Filmtajm

I helgen var vi upp till Rättvik och tävlade KM, en tapper skara samlades på kvällen i körhallen för att ha lite kul. Vi byggde bana och körde igång med hoppklassen. Där var Ella helt vilse i pannkakan och sprang och letade hästbajs (hästarna hade varit där alldeles innan)...jäkla hund, lyft på nosen!! Nej, det var ett katastroflopp. Efter hälften av banan kom hon på att "oj, kör vi agility, men varför sa ni inget!" och så körde hon klockrent de sista hindren. Skithund, vad hjälpte det :)

Men nästa lopp var agilityklassen och där gick det bättre. Det kunde ha varit tightare svängar, men annars bra fart. Vi kom på en andra plats i den klassen, trots att vi missade slalomet (och förlorade massa tid).

Slalomproblemet
Ella har alltid varit klockren på slalomet sen vi lärde in 2 * 2 metoden, självständigt snabbt och bra. Men de sista gångerna har hon börjat slarva och går ut de sista portarna. Nu har jag kommit på varför. Hemma har jag satt upp 8 pinnar slalom på gården, för att spara in utrymme. Den lilla skithunden tycker att när hon har kört 8 pinnar så får det räcka, då ska man vidare till nästa hinder, för så gör vi hemma på gården. Suck! Jobbigt med smarta hundar ibland. Nu ska vi utöka slalomet på gården, så får vi se om hon slutar fuska.

HÄR KAN NI TITTA PÅ ELLAS HOPPLOPP!


RSS 2.0