Små blir större.

I fredags blev de små liven hela 7 veckor! Det har gått fort när man följt  valparna, men långsamt om man tänker på tiden vi varit utan vår underbara lilla Ella. Det har verkligen varit tomt utan henne, flocken har inte varit komplett liksom. Inget monster under sängen...där Ella brukar sova varje natt. Men nästa vecka kommer hon hem! Åh, vad vi saknat henne! Och jag har agilityabstinens, så det blir mycket träning i sommar vill jag lova.

Så här galad blir vi när det kommer folk och hälsar på


Och visst, vill man ta sig ut så är det nems problemas. Man är väl en pumi!


Någon som vill bada?


Lek och bus är LIVET!



6 veckor!

I går åkte vi ut till Värmdö för att hälsa på hemma hos Gill. Vi hade med oss mamma och pappa som var så nyfikna på valparna och så ville de krama om Ella. Hon blev så glad när vi kom, men det mäks samtidigt att hon trivs som fisken hemma hos Gill. Hon blir varken orolig eller nervös när vi varit på besök. Hon är en trygg tjej!

Valparna blev 6 veckor i fredags och det är fullt ös! Knapprar du med fingrarna i golvet och lockar på dem så har du en hel hög med valpar i knät på några sekunder. Du pussas och bits om vartannat ;) I fredags fick valparna själva promenera ut till vaplhagen, de fick då passera altanen och gå ner för en liten trapp. Nemas problemas för de där valparna, de tumlade ut med viftande svansar och var så glada och stolta över att få gå själva och uppleva ett litet äventyr. Så söta! Film finns här.

Efter att vi tumlat runt på köksgolvet med valapna så somnade de en och en och Ella fick sig en lugn stund med massa gos av oss. Underbara hund! Hon är så snäll och duktig med valparna och jag är så impad av min tjej!Snart, snart får vi hämta hem henne. Inte så långt kvar nu...åh vad vi längtar!

Efter valparnas tupplus var det matdags, alla samlades lydigt runt matskålen och åt med stor aptit. De är så duktiga. Inget tjafs eller någon som hamnar utanfös. Starka och glada valpar hela bunten!

Det var svårt att slita sig, men tillslut åkte vi därifrån...

Hela familjen!


En cool 6 veckors valp!


Namn

Valparna har nu fått sina namn, även om det inte är bestämt ännu vem som är vem :) Här kommer namnen:

Flickorna; Bennaz’ Xx-Xibelh El-Ghas, Bennaz’ Xx-Xeth El-Ghas, Bennaz’ Xx-Ximoneh El-Ghas
Pojkarna; Bennaz’ Xx-Xoh El-Ghas, Bennaz’ Xx-Xantoh El-Ghas, Bennaz’ Xx-Xotich El-Ghas, Bennaz’ Xx-Xith El-Ghas

Nästa helg får vi hälsa på de små terroristerna! Åh som vi längtar!


Fler bilder och en ny video där valparna visar på sina framtida talanger som agilityhundar hittar ni här!

En hel månad

I fredags blev valparna 4 veckor! Gå in på här och kolla nya filmen på tuffingarna. Hänt mycket sen vi var där sist.

Besök på Värmdö

Igår var vi äntligen iväg och träffade Ella och hennes glada gäng hemma hos Gill! Det var så underbart att träffa Ellsonbus igen, hon är så go och glad och man blir alldeles varm i hjärtat när hon pussade på oss. Underbara hund!

Henns små under till valpar var otroligt glada och med på noterna. Började genast skälla när vi kom in i valprummet. Från sovandes till fullt ös medvetslös! De har börjat pröva sina ben och vinglar runt i lådan, som nu har blivit högre då de har försökt sig på små rymmningsförsök från den gammla, minde lådan. En av tikarna är helt bedårande! Det är hon som skäller först. Kommer som ett skott, ja ett vingligt skott, men dock ett skott när man sticker ner händerna i lådan. Trots att de ännu inte kan gå helt normalt, så tyckte den här tiken att det var dags att nå nya höjder, och ställde sig på bakbenen mot valplådan! Ha ha ha, en riktig liten kämpe! De är så positiva och glada hela bunten. Ska bli skoj att hälsa på igen om ett par veckor när de har mer kött på benen så att säga.

Mamma Ella var lugn och glad. Rasmus kramade sönder henne totalt, men hon rörde inte en fena när han klängde på henne. Hon gav honom en puss då och då bara. Hon har nog saknat lillhusse lite, speciellt de där stunderna när han sitter och äter och hon kan fånga diverse gott som kommer flygandes :)

Jag tog massor av bilder, men tyvärr så har vi glömt USB kabeln i Dalarna...såklart! Men jag lägger in dem så fort jag kan. Under tiden kan ni kika in på pappa Ghazes blogg, där uppdateras det ofta med bilder och filmer på valparna.

Nu saknar jag Ella ännu mera!! Vill träna och känner att jag börjar få abstinens! Åhhh!

RSS 2.0